Επιταγή Εισόδου για Νέους Ηλικίας από 25 έως 29 Ετών σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις για Απόκτηση Εργασιακής Εμπειρίας - Voucher

 27.08.2014 | Αθήνα | Λιβαδειά

Το νέο πρόγραμμα Voucher, διασφαλίζει όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις ένταξης των νέων από 25 έως 29 ετών, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου, στην αγορά εργασίας. Μέσω επιδοτούμενων δράσεων κατάρτισης και πρακτικής άσκησης, 30.000 άνεργοι νέοι και νέες σε όλη την Ελλάδα θα επωφεληθούν από αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας.

Περισσότερα...

Παρεμβάσεις Υπέρ Ευπαθών Κοινωνικά Ομάδων

02.12.2013 | Αθήνα | Χανιά

Μια νέα πρωτοβουλία προώθησης ανέργων στην αγορά εργασίας σε επιχειρήσεις του εμπορικού τομέα εγκαινιάζεται από το ΕΡΓΟΝ ΚΕΚ. Αν είσαι κάτοικος Αθηνών και ανήκεις σε κάποια απο τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες (ΕΚΟ), άδραξε τώρα την ευκαρία της επιδοτούμενης κατάρτισης και απασχόλησης, αποκτώντας πολύτιμα εφόδια για την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Περισσότερα...

Συν-Εργασία στον Τουρισμό

27.11.2013 |Αθήνα

Το πρόγραμμα "Συν-Εργασία στον Τουρισμό" αποτελεί μία ολοκληρωμένη προσέγγιση στον τομέα της κοινωνικής και επαγγελματικής ένταξης των κατοίκων της Περιφέρειας Αττικής μέσω παράλληλων δράσεων κατάρτισης και συμβουλευτικής υποστήριξης. 

Περισσότερα...